Af Jonatan Rabjerg og Lasse Fuglsang

Når de sidste ord er sagt til julegudstjenesten i ÅVM kl. 15.00 den 24. december, behøver du ikke længere at skynde dig hjem til anden, manden, mandlen, eller hvad der nu venter derhjemme. I år er det nemlig muligt at fejre juleaften sammen med folk fra menigheden og andre interesserede.

Konceptet er en jul for alle, som vi i fællesskab sørger for bliver hyggelig. Maden bliver bestilt udefra, så det vigtigste, vi skal foretage os, er at have det rart med hinanden.

Jul for alle

Vi håber på, at vi kan holde juleaften med plads til alle. Plads til dem, der har langt hjem, plads til familier, plads til dem uden familier, plads til dem, der ikke forbinder jul med noget dejligt, og plads til alle dem, der gør det. Vi ønsker, at dørtærsklen må være lav, og at alle medlemmer har lyst til at hjælpe med, at flest muligt får en dejlig juleaften. Hvis ikke du selv har mulighed for at deltage, så må du meget gerne overveje, om du kender nogen, der skal have budet. Det kan være, du har en kollega, studiekammerat eller nabo, der ikke har et sted at være. Fortæl dem endelig om Jul i ÅVM.

Det praktiske

Tilmelding til arrangementet er nødvendig. Klik her for at gå til tilmelding 

Det koster 75 kr. for voksne, 50 kr. for børn. 

Vi har plads til i alt 50 gæster. 

Hele aftenen er allerede planlagt, og vi glæder os virkelig til en festlig aften. Som deltager skal du ikke medbringe noget. Arrangørerne står for alle de gaver, der skal gives ud på aftenen. Det vil altså sige, at hvis man deltager sammen med nogen, man gerne vil give gaver til, så henviser vi til at gøre det før eller efter arrangementet, af hensyn til alle.

Har du spørgsmål eller inputs til arrangørerne, så skriv til os på mail:
Lasse: lassefuglsang1@hotmail.com Jonatan: jonatan.rabjerg@live.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *