Christian Nielsen, assistent i børnekirken

Mit navn er Christian. Jeg er 26 år gammel og studerer diakoni og socialpædagogik på Diakonhøjskolen i Højbjerg. 

Jeg har fået den store ære at blive ansat som assistent i børnekirken, hvilket betyder, at jeg kommer til at stå for teenagearbejdet, og så skal jeg hjælpe til i Frisbee. Derfor får I lige lidt mere at vide om, hvem jeg er. 

Siden jeg afsluttede folkeskolen har jeg været på efterskolen Alterna, aftjent værnepligt hos Den Kongelige Livgarde, arbejdet forskellige steder, studeret teologi og været på Discipleship Training School (DTS) hos YWAM (eller UMO på dansk).

Jeg har spillet fodbold siden jeg var 5 år, og er generelt glad for det meste, der indebærer bevægelse. For tiden klatrer jeg meget og er ved at lære mere om friluftsliv, og hvordan det kan bruges i pædagogisk kontekst. 

På DTS fik jeg lov at opleve at få en længsel efter at lære Gud bedre at kende, og jeg fik øjnene op for, hvor spændende det kan være at studere bibelen. Jeg håber, at jeg kan give noget af den længsel videre til jeres børn og teens.

Jeg glæder mig til at lære jer og jeres børn bedre at kende. Find mig endelig om søndagen, hvis I har spørgsmål eller andet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *