Af Kasper Breindahl, udsendt af ÅVM

Kasper med sin hustru og deres søn

Den 4. januar er mærkedagen for min ankomst til Cypern og arbejdet i SAT-7. Den 4 januar 2024 blev markeringen for begyndelsen af mit niende år her på Øen. 

Kort om mig: Mit navn er Kasper Breindahl, jeg er 32 år, jeg blev udsendt fra ÅVM i december 2015. Jeg har siden da arbejdet med organisationen SAT-7. Vi sender Kristen TV i hele mellemøsten og Nordafrika. Jeg er gift med Stefanie og vi har en fantastisk søn med krøllet hår, og en næse der løber konstant 🙂 

I TV-studiet, hvor jeg har min dagligdag, har vi gang i en hel masse. Vi har lige afsluttet optagelserne af andet afsnit af en påskeserie på 8 afsnit, som skal sendes til Iran. Konceptet for denne serie er en mellemting imellem stopmotion og dukkeshow. Vi håber at stilen vil appellere til vores yngre seere og være med til at bringe bibelske historier ind i de Iranske hjem. 

Et andet program, jeg er meget begejstret for, er programmet “church for Afghanistan”. Dette program har kørt i et års tid. Men midt i december forlod den daværende producer og tekniske leder projektet. Jeg blev bedt om at finde en løsning, så vi kunne fortsætte programmet. Løsningen blev, at alt omkring indholdet ville værten tage sig af, og så skulle jeg stå for det tekniske. Den største udfordring er, at ingen af de to medvirkende i programmet kan engelsk. Men de sidste 4 uger er det lykkedes fint med at gå live og få afspillet de rigtige videoer på de rigtige tidspunkter. Jeg føler, at det er en “5 brød og 2 fisk”-situation. Jeg forstår ca 7% farsi, men med Guds hjælp lykkes det at kommunikere med værterne før, under og efter showet, og det lykkes at forstå, når de gerne vil have et videoklip afspillet. 

Kasper under optagelserne af det nye børneprogram i Sat-7’s TV-studie

Det, der er helt særligt for mig ved dette program er, at de få afghanske kristne, der stadig er i landet, virkelig har brug for al den opmuntring og styrke, de kan få. Og selvom de ikke har mulighed for at mødes fysisk, så håber vi på, at dette program kan være med til at give dem en følelse af, at de ikke er alene. 

Kasper med sin hustru og deres søn

På det seneste har jeg spekuleret meget over min families fremtidsplaner. Men så læste jeg Lukasevangeliet kapitel 14, vers 33: “Sådan kan ingen af jer være min discipel uden at give afkald på alt sit eget.” Dette hjalp mig til at give afkald på kontrollen over min fremtid og give det hele til Gud. 

Jeg vil gerne takke jer alle for jeres støtte og bønner for mig og min familie. Bed gerne fortsat for SAT-7 og mit arbejde. Men også for min familie og Guds vejledning i dette nye år. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *