Kamilla Skovgaard, assistent i børnekirken

Jeg hedder Kamilla, og er 25 år, og er ved at afslutte første år på læreuddannelsen.

1. Funfact

Mit funfact er, at jeg har én øjenvippe, der er helt hvid. 

2. Du beskæftiger dig med børn både professionelt som lærerstuderende og nu som ansat i børnekirken – hvorfor er du så glad for børn

Jeg har haft børn tæt på hele mit liv, med tre yngre søskende har det altid været noget, der har fyldt. Derudover har jeg arbejdet frivilligt med børn på flere forskellige måder, siden jeg gik på efterskole, og jeg synes bare det er enormt spændende. For mig betyder det rigtig meget at møde børn, hvor de er, med hvad de har, og hvad de kan, og ud fra det skabe et rum, hvor de kan trives og være trygge. Det er også den interesse, som er vokset gennem årene, der har ført mig til den uddannelse, jeg læser nu. 

3. Hvad glæder du dig allermest til i jobbet som assistent i børnekirken? 

Jeg ser utrolig meget frem til at starte som børnekirkeassistent! Jeg glæder mig at dykke ned i arbejdet med frivillige, til at bruge tid på planlægning og udførsel og allermest til at lære børnene at kende. 

4. Du har været frivillig i Frisbee og ved familiegudstjenesterne i et års tid – hvornår er det, du oplever at samværet med børn og familier går op i en højere enhed? 

Når kirken kan danne rammer for et sted og et fællesskab, som både børn og voksne kan føle er deres. At det er et sted og et fællesskab, hvor der er plads til os, lige akkurat som vi er, hvor døren altid står åben, og hvor man får en oplevelse af, at her vil folk dig gerne. 

5. Hvad har du lavet i din sommerferie?

I min sommerferie har jeg været på SommerOase! Jeg fik også sagt hej til nogle ÅVM-børn på Between-sporet, hvor jeg var frivillig, og det var bare en fest. Ellers nyder jeg det sidste af min lange studie-sommerferie, hvor jeg har nydt også at være sammen med familie og venner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *