Af Jytte Kannegaard

Den nye klynge er et fællesskab primært for aldersgruppen 50+ med foredrag / undervisning / oplæg med samtale, fællessang, samvær og fællesspisning. Det overordnede formål er at skabe et fællesskab for den modne gruppe i ÅVM med sammenhængskraft, følgeskab og inspiration til livet generelt og med Gud. 

Indholdsmæssigt spænder det over bibelske temaer og tematiske og livsnære emner i livet, familien og samfundet set i lyset af et kristent livs- og menneskesyn. Fællessang og bøn vil være en naturlig del af mødeaften.

Vi (styregruppen for klyngen, bestående af 7 ÅVM-medlemmer) ønsker at danne ramme om et fællesskab, hvor vi vedblivende udfordres og lærer nyt, får viden og mærker forundringens vingesus i taknemmelighed til Gud som skaber. 

Målgruppen er den modne aldersgruppe. Mange af os har brug for en større berøringsflade med jævnaldrende i kirken. Styregruppen er første generation af sølvbryllupsalderen og First Movers i ÅVM. Alle er velkomne. 

Samtidig vil fællesskabet være et ressourcecenter, der har potentiale til at kunne åbne for yderligere tiltag som Bazar eller hjælpeforanstaltninger til andre tiltag eller arrangementer. Vi vil gerne række ud, hjælpe og facilitere aktiviteter i kirken.

Der serveres kaffe & te, kage & frugt på mødeaftener. Ved nogle arrangementer arrangerer vi fællesspisning.

Vi mødes 6-8 gange årligt torsdage 19.30-21.30. 

Se flyers for program med mødeaftener. Der kan også arrangeres kirkefrokost, udflugter m.m. Skriv dig gerne på mail liste. Tilmelding på mail senest søndagen før møde. AAVMplus@valgmenighed.dk

Det koster 20kr. pr. deltager pr. aften som betales over Mobilepay på: 7057PP

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *