Vi ser rigtig meget frem til den kommende sæson i ÅVM. I løbet af foråret forberedte vi Frivillig Fredag, der starter op d. 30. august. Baggrunden for dette er en tro på, at nøglen til den næste periode er, at vi bredt får involveret de frivillige kompetencer, der findes blandt menighedens medlemmer. Der er brug for fagligheder, der ikke findes på staben endnu, og der er brug for ressourcer og timer, til at bære med på de opgaver, der allerede ligger. I den forbindelse har vi prøvet at synliggøre de opgaver, som vi har identificeret. Se mere om det her. Annika Kamm har som den første valgt at joine frivillig fredag, og skal arbejde med det internationale miljø. Så fedt. Læs mere om det i artiklen om hende. 

På staben blev den næste sæson i denne uge skudt igang med 3 stabsdage på Ådalen Retræte. Her satte vi fokus på at få sat retning for den næste sæson, udvikle teamet gennem teambuilding og arbejdede efterfølgende med hengiven spiritualitet og indre helbredelse. Vi er tilbage på kontoret og glæder os over at være i fuld gang med arbejdet 🙂

 

Udvikling på staben: 

Efter 11 år på staben har Arvid Asmussen valgt at opsige sin stilling som lovsangsleder i ÅVM til november. Som daglig ledelse oplever vi det som et stort tab, da Arvid har ydet en fantastisk indsats gennem alle årene. I menigheden har vi sat stort pris på hans lovsangstjeneste og evne til at lede os ind foran Guds ansigt. Vi er stolte af, at han samtidig har formået at træne lovsangsledere i hele landet på tværs af kirkeskel, og nyder at synge hans sange igen og igen, og samtidig opleve, at de samme sange synges landet over.

Vi har fuld forståelse for, at der efter 11 år kan komme en oplevelse af, at skulle tage næste skridt i en ny kontekst. I anden artikel i denne nyhedsmail kan du læse hvordan Arvid selv beskriver processen og baggrunden for hans valg.

Vi vil i den kommende måned afdække hvilke muligheder dette åbner, og hvordan vi skaber det bedste setup for lovsangsområdet i ÅVM, og vender tilbage med mere omkring dette.

Frivillig Stab

I den anden ende af skalaen har vi sagt velkommen til David Søholm Johansen, der som praktikant skal arbejde 32 timer om ugen på staben frem til december. David var med på stabsdagene, og er godt igang med at blive integreret i stabens arbejde. Læs også nærmere om ham længere nede i mailen.

Vi er spændte på, hvem de næste er, der kommer med på staben. Med opstart af frivillig fredag er der nye muligheder. Måske er det dig? Kom gerne forbi til en samtale og undersøg mulighederne 🙂

På vegne af daglig ledelse

David Viftrup

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *