Vi kan med stor glæde byde velkommen til tre nye ansigter på staben i Aarhus Valgmenighed. To er blevet tilknyttet den frivillige stab og så er der blevet ansat en pastoral medarbejder. Du kan læse mere om hvem de tre nye på staben er her, hvor de præsenterer sig selv.

Daniel Kjær Holmberg – pastoral medarbejder

Jeg hedder Daniel Kjær Holmberg og har været en del af ÅVM siden 2015 sammen med min hustru Pernille, og siden er Aya også kommet til. Jeg har læst musikpædagogik og klassisk sang på konservatoriet, og efter sommerferien har jeg fået mulighed for et teologisk efteruddannelsesforløb på AU, som på sigt kan føre til en præstestilling. Jeg er leder i klyngen FORNY og frivillig i lovsangsteamet, men fremadrettet får jeg også mulighed for at varetage nogle mere pastorale opgaver som fx konfirmandundervisning og teamleder ved gudstjenester, og jeg glæder mig til at lægge endnu mere tid og energi i vores kirke

Josefine Swartz Andersen – frivillig stab

Jeg arbejder lige nu i en børnehave ude i Tilst, og i min fritid laver jeg en masse med vennerne, og alt det sport jeg kan komme til. Den opgave jeg skal have fokus på i ÅVM, er ungeområdet. Jeg har sagt ja til det, fordi jeg nyder alt det sociale, se ting ske og bare at se andre, der bare har det godt. Jeg vil rigtig gerne have, at alle bare bliver en del af kirken, og nok særligt for de unge, der for første gang har valgt den første kirke, at få det til at føles som deres “hjem”. Så jeg glæder mig bare først og fremmest til SommerOase i ÅVM i uge 29, og så lovsangsaftener og måske lidt lejr, der kunne laves. Ellers bare helt vildt meget til at se, hvad vi ellers kan skabe sammen.

Silas Østergaard Lauridsen – frivillig stab

Jeg hedder Silas og glæder mig helt vildt meget til at være en del af den frivillige stab i ÅVM! Jeg studerer til dagligt teologi på Menighedsfakultete,t hvor jeg starter på 5 semester efter sommer. Derudover bruger jeg meget af min tid på at klatre og drikke god kaffe. Jeg skal bl.a. hjælpe til i ungdomsmiljøet i kirken, stå til rådighed for forkyndelse i fællesskaberne og selvfølgelig en masse andre spændende ting, som HC kan finde på at sætte mig til. Jeg sagde ja, fordi jeg tror, at jeg kan samle mig en masse værdifuld erfaring og viden ved at være en del af staben, og ofte har brug for et output fra min akademiske hverdag. Jeg glæder mig helt vildt meget til at komme ind i maskinrummet, lære staben og menigheden bedre at kende og at få bragt mine egne egenskaber og gaver i spil i kirken

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *