Nyhedsbrev medio januar 2022

Rigtig godt nytår! 

 Så er vi klar til en ny sæson med børnekirke, klubarbejde og familiegudstjenester. 

I tiden omkring julen fik vi lov til at sætte vores fokus på det sande lys, som kom til verden, nemlig Jesus. Igennem ham er Gud kommet helt tæt på os, og han har lovet fortsat at være med os alle dage indtil verden ende. Derfor kan vi have tillid til, at Jesus forsat vil være med os og lede os med sit lys ind i det nye år. Det er da et fantastisk udgangspunkt at begynde et nyt år med!

I denne uge har de forskellige teams været godt i gang med at forberede programmet for hver enkelt børne-/ungegruppe og nye ledere til Teens er blevet introduceret, mens vi stadig er på udkig efter hjælpende hænder til både Bataljonen og Frisbee. Det er virkelig en velsignelse med alle de frivillige, som hjælper og tjener i børnekirken. Tak for det! I tirsdags var jeg og resten af teamet med til at planlægge, hvad der skal ske dette forår i Frisbee. Vi glæder os meget til igen at bruge tid sammen med alle vores gode Frisbee-børn. Husk at følge med på Facebook ift. de kommende programmer over foråret. 

Det bliver så godt!

Om søndagen er børnekirken allerede godt i gang. Sidste søndag læste vi i Teen-gruppen Markusevangeliet 10,13-16, som handler om Jesus, der møder de små børn. Vi fik en god snak og stillede os selv en masse spørgsmål. Hvorfor bæres børnene hen til Jesus? Hvad er det, som gør Jesus sur? Hvad er Guds Rige for noget? Hvordan modtager et barn dette rige? Hvordan kunne det ellers modtages? Hvorfor lægger Jesus hænderne på børnene, og hvad vil det sige at han velsigner dem? Derefter prøvede vi en lille øvelse, hvor vi lyttede til Jesus sammen.

I foråret vil vi i børnekirken gøre en ekstra indsats for at sætte fokus på relationerne imellem børnene. Allerede den 28. januar 2022 mødes Bataljon-børnene til hyggeaften hhv drenge og piger (info: jane@valgmenighed.dk) og i den første weekend i marts har både Frisbee (fre-lø) og Bataljonen (lø-sø) en lille kirkelejr med overnatning i kirken. Det har stor betydning at I som forældre er med til at bakke op. Både ved at tale godt om børnekirken, sende børnene afsted og selv tage del i de opgaver, der er i og omkring børnekirken. 

Familiegudstjenesterne er også flyvende med et fantastisk team – vi starter med første gudstjeneste torsdag den 20. januar 2022 kl. 16.30-17. Efter gudstjenesten er der aftensmad. En rigtig god mulighed for at invitere naboens børn med i kirke og ind i et skønt fællesskab. 

Har du spørgsmål eller nysgerrig på hvordan du kan bære med i børne-/ungekirken, så tøv ikke med at tage kontakt til Jane Baumgartner, leder af børnekirken jane@valgmenighed.dk

Med venlig hilsen 

David Nymann Munch, stud. theol., assistent i børnekirken

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *