Så er der en frisk opdatering fra børnekirken!

Vi er kommet godt i gang med det nye år, selvom det ikke har været helt uden udfordringer med sygdom og isolation – men mon vi ikke snart er ved at være på den anden side af det? Det går i hvert fald mod lysere tider nu.

På trods af corona-forhindringer nåede vi i januar en enkelt søndag op på ca 110 børn og teens til en enkelt gudstjeneste; der var rammerne ved at være fyldt ud!

Inde i Mini-kirken er skabene ved at være på plads. Der mangler endnu låger; men de er på vej! Vi vil gerne bede alle om at være med til at holde orden og passe på tingene. Det er ikke alt, der er i skabene, der er legetøj – da skabene også bruges af andre end børnekirken.

Bataljon-drengene mødtes til bataljonhygge en fredag i januar. Det blev en dejlig aften med en flok friske drenge, der lærte hinanden bedre at kende og fik nogle gode oplevelser sammen. Sidst i februar mødes hhv drenge og piger igen til bataljonhygge med fokus på relationer. Om søndagen har det været fuld gang i de mere håndgribelige aktiviteter – fx med hammer og søm, hvor bataljonbørnene fik en smag på, hvordan det er at være tømrer, som Jesus var det.

Har du børn i Bataljon-alderen (0-3 klasse) – så meld dig gerne ind i facebookgruppen ”Bataljonens forældregruppe”, hvor der er yderligere information om og mulighed for at bidrage til sociale arrangementer mv.

Frisbee fik udskudt første tirsdag aften, men vender stærkt tilbage her i næste uge, hvor den står på nerf guns, sjov og andagt. Det bliver helt sikkert en god aften med alle skønne Frisbee-børn. Tag gerne jeres egne nurf guns med! 

Teens er allerede i fuld gang om onsdagen, så det er bare fedt. I Teens om søndagen er vi i gang med at drømme sammen om, hvordan vi ønsker at gruppen skal være. Vi har haft et par visions-søndage, hvor det har været meget givende at høre inputs fra teenagerne selv. Der har været både gode forslag til sociale aktiviteter, mad og temaer. Jeg glæder mig til at få vores drømme ud i livet og sammen skabe vores fællesskab. Vi drømmer grundlæggende om at være et fællesskab der sammen udforsker tro på en relevant og spændende måde.

Vigtige datoer til kalenderen:

Torsdag 24.2: Kl. 16.30: Familiegudstjeneste med fællesspisning (obs – skattejagt for børn i bataljonalderen)

Fredag 25.2: Kl 17.00: Bataljonhygge

Søndag 27.2: Kl 10.00: Gudstjeneste med efterfølgende tøndeslagning

Fredag-lørdag 4-5. marts : Frisbeeovernatning i kirken

Bemærk: Vi har set os nødsaget til at flytte bataljonovernatningen– så det bliver den 19-20.3.

Velkommen til børnekirke i februar!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *