Af David Viftrup

Fællesskaber

Sidste onsdag havde vi en samling for klyngeledere i ÅVM. Det var virkelig inspirerende at mærke, hvordan så mange mennesker brænder for at skabe rum for andre mennesker, og hvor er det afgørende for os hver især, at kunne følges tættere med et mindre fællesskab i kirken. Klyngerne i ÅVM skaber på mange måder, den samme type nærhed, medvandring og mulighed for at være med i en vision om, at være noget for andre. Og samtidig er der stor forskellighed. Både i personsammensætningen men også i indhold. Èn klynge mødes om at hjælpe på et krisecenter for kvinder, andre har en vision om at nå deres nærmiljø i en bydel, og andre igen drømmer om at kunne være et inspirerende fællesskab, hvor alle der kommer til gudstjeneste vil kunne finde mere nærhed og fællesskab …og sådan fortsætter det.

Vi oplever samtidig behov for, at starte flere fællesskaber op, så der altid er en indgang til mindre fællesskaber i ÅVM. Har du en klynge- eller celleleder gemt i dig, så er det måske nu, at du skal i gang? Test ideén med dine nærmeste og/eller vend det med en af os fra staben eller MR. Måske det kunne være indgangen til at nyt kapitel?

 

På vej mod Årsfest og årsmøde

Vi er i fuld gang med at forberede årets store ÅVM dag på næste lørdag med årsmøde og årsfest. Der er rigtig mange, der arbejder på at gøre klar til en dejlig, spændende og festlig dag. Heine Hoon Nielsen er projektleder for årsfesten, og gør en kæmpe indsats sammen med mange frivillige. Der er en cellegruppe der står for serveringen under årsmødet. Helene Jørgensen har samlet lovsangsgruppe på tværs af gudstjenestemiljøerne til lovsangsfesten. Stab og MR er også godt i gang på hver deres områder. Tak til alle jer, der har sagt ja til at give en hånd med i optakten og på dagen. Det er værdsat.

 

Mission og kollekter

Hver søndag samler vi ind i kollekt til støtte for global mission, diakonale projekter og tidsaktuelle formål. Siden sommerferien har det givet nedenstående gaver, som vi har kunnet sende ubeskåret videre.

  • KFS   6.597 kr
  • SAT 7 – Kasper Brindahl   12.046 kr
  • Krop, Sind og ånd messe   14.553 kr
  • Alpha Danmark   8.259 kr
  • Hjælp til hjemløse   7.822 kr
  • Åbne Døre   9.440 kr
  • KirkeplanterNet   7.275 kr
  • YFC    9.080 kr
  • Christian Vestergaard/Bangladesh   9.260 kr
  • Menighedsfakultetet   6.434 kr

Tak for alle gaverne. De gør en forskel, der hvor de kommer hen.

 

Vi ses snart.

På vegne af DLT

David Viftrup

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *