Godt nytår til jer alle. Håber I er kommet godt ind i det og har godt mod på 2022.

Det er utroligt, så hurtig tiden går. Julen er næsten allerede et fjernt minde, og januar er i fuld gang. Det er lige før, at man kan ane, at det er blevet lidt lysere igen. 

Vi er kommet godt i gang med det nye år her i kirken med fællesgudstjeneste d. 2. januar og to godt besøgte gudstjenester i søndags, hvor vi kunne udsende Gitte og Jonatan Rabjerg til Sydafrika i samspil med YFC. Tak for en super god gave til dem. Der kom kr. 18.000 ind, som er et stort bidrag til, at de kan betale deres omkostninger i Sydafrika. 

Gæstfri og inviterende kultur

Vi drømmer om at være en gæstfri menighed med en inviterende kultur, hvor det opleves indbydende og varmt at være ny. Her har gudstjenesterne en stor betydning for, hvordan besøgende oplever vores tro og fællesskab komme til udtryk. Derfor tager vi imod folk ved fordøren og udenfor døren, byder dem velkommen under gudstjenesten og siger hej til hinanden inden vi går fra vores pladser efter gudstjenesten.

I søndags lagde vi et ekstra lag på med at give en velkomstpose til nye i kirken. En pose med lidt lækkert chokolade, en vand og lidt info om kirken. Det fortsætter vi med i den kommende tid. Har du en ven med i kirken, så er du velkommen til at tage en pose til personen på vej ind til gudstjenesten. Møder du efter gudstjenesten en person med en velkomstpose i hånden, så vær med til at byde dem velkommen i vores kirke. Jo flere der byder velkommen, jo bedre ☺

Kirke og corona

Det er fortsat lidt af en dans, vi har med coronaen. Mange har været påvirket af den over julen med positive test, isolation, ekstra tests, aflysninger osv. Der er også mange i ÅVM, der selv har været ramt af smitten. Heldigvis tyder det på, at den nuværende variant ikke slår så hårdt som de tidligere, og man derfor hurtigt kan komme tilbage til hverdagen efter isolationen. 

Opdagelsen, at det er en mildere variant, har også ført til, at der er løsnet op for restriktionerne i forhold til gudstjenesterne allerede fra på søndag. Arealkravet er fjernet, så der ikke er begrænsninger på antal deltagere, og der er heller ikke krav om, at man skal være primært siddende. Dette betyder, at vi kan gennemføre planlagte fællesgudstjenester på den første søndag i måneden og kan gå mere frit rundt efter gudstjenesterne og tale sammen. 

Jeg glæder mig til at mødes endnu mere med jer alle i det nye år, søge Gud sammen, have fællesskab, tjene fællesskabet og række ud til vores by.

David Viftrup

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *