Af Jane Baumgartner, leder af børne- og ungekirken

Børne- og Ungekirken er kommet godt fra start med veloplagte børn og unge både søndage og på klubaftener – lokalerne har været godt udnyttet. Det er MEGET glædeligt at se kirkens lokaler blive fyldt med børn og unge både søndage og på hverdage! 

I dette nyhedsbrev vil vi lige tage et kig ind på de ældste grupper i børnekirken – hvordan deres opstart har formet sig: 

Frisbee (4.-6. kl) og Teenklubben (7.-9. kl) tog på en fælles udflugt til Djurs Sommerland i lørdags – med højt humør og energi. 23 børn og 6 ledere var afsted. Børnene hyggede sig fantastisk – godt hjulpet af et stærkt lederteam, som ikke var blege for at kaste sig ud i forlystelserne sammen med børnene. 

Det var rigtig dejligt at se børnenes glæde og omsorg for hinanden – alle havde nogen at følges med. Turen bidrog helt sikkert til at bygge relationer på kryds og tværs af børnegrupperne og gav et godt afsæt for videre venskaber. 

UngVM, som er kirkens tilbud for unge i ungdomsuddannelses-alderen oplevede til deres første mødeaften et overvældende fremmøde på over 20 unge. Heldigvis var lederteamet SÅ klar til at tage imod – og sammen med de unge glæder de sig til at vandre sammen i livet som ung og kristen. 

Vores børn og unge har brug for hele menighedens medleven og opbakning – husk dem i forbøn og omsorg – og giv børne- og ungelederne et stort klap på skulderen, når du møder dem! 

Nedenfor kan du se nogle billeder fra opstartsdagene

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *