Peter Joachim Dahl, medlem af ÅVM

I efteråret startede vi en smågruppe op. Håbet for smågruppen var at samle en gruppe, hvor der var plads til at snakke tro, men også hvor der var plads til at dele tilværelsen som ung.

Vi er otte vidt forskellige mennesker i smågruppen, som alle bidrager med noget til fællesskabet. Jeg tror ikke, at vi otte umiddelbart var endt i en rundkreds og havde snakket efter en gudstjeneste på almindelig vis, men netop det har være vildt fedt. Som de fleste smågrupper har vi først haft et introforløb på et halvt år. Det var her i efteråret, men vi har valgt at fortsætte gruppen ind i 2024.

Vi er en god blanding af nytilkommere og nogle, der har været i kirken lidt længere tid, som mødes hver anden uge, hvor vi spiser aftensmad sammen, snakker om, hvad der lige sker i hinandens liv, og så er der en, der har forberedt aftenens indhold. Hver tredje gang sigter vi efter at lave en socialaften, hvor det bare er en gruppe venner, der mødes og hygger.

Jeg selv startede med at komme i en klynge, da jeg flyttede til Århus, hvilket jeg var glad for, da det var et kanon sprængbræt ind i kirken. Smågruppen kan dog noget andet, fordi det er mere forpligtende – man kommer tættere på hinanden. Livet går til tider stærk som ung, og smågruppen har været et godt forum til lige at få snakket om, hvordan det lige går med ham Jesus – og alt det andet, der sker omkring og i én.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *