Af Anne-Marie Beck Kousholt, medlem af ÅVM

I vores klynge, Storfamilien inVEST, en blanding af voksne og børn, samledes vi på klyngesøndag for at udforske troen på Gud. 

Stuen var trang, da vi begyndte dagen med fællessang. Med cirka 40 deltagere, halvt børn og halvt voksne, var det et festligt møde med forskellige generationer og perspektiver.

De ældre børn fra 1. klasse og op samledes med de voksne til en snak om Jesus’ historie, hvor han driller farisæerne. Det var en tid til at lytte og blive inspireret af hinandens synspunkter. Imens de store børn deltog i samtaler og refleksion, blev de yngre børn taget med på en rejse til Egypten og hørte historien om Moses gennem fortællinger og leg.

De ældre børn er dog ikke færdige med at lege, så de løb ud til aktiviteter, hvor ønsket er at fremme venskaber. Imens fordybede de voksne sig i samtaler om tro og refleksion. Det var en tid til at dele erfaringer, stille spørgsmål og dele liv.

Vi afsluttede dagen med et fælles middagsbord. Alle havde medbragt mad til en overdådig buffet. Vi nyder at spise sammen og dele, da det styrker følelsen af at være en stor familie. I centrum for vores møde ligger ikke kun troen på Gud, men også opdagelsen af, hvordan fællesskabet kan forbinde os på tværs af alder, baggrund og erfaring. Det var en dag fyldt med samtaler, leg og refleksion.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *