Af Jane Baumgartner, præst og leder af børnekirken

I november inviterede børnekirken forældre og ledere til en fælles aften med det formål at ”bygge børnekirke sammen”.

15 forældre og ledere tog en aften ud af kalenderen og bidrog på forskellig vis med gode inputs, refleksioner og ideer til børnekirken. 

Vi havde bedt Joachim Nisgaard fra menigheden om at designe en proces, så vi sikrede os, at vi kom omkring alle de vigtige områder. På den måde fik vi snakket om, hvad der går godt, hvad vi har lært og gerne vil holde fast i, hvad vi vil stoppe med at gøre, og hvad vi drømmer om kunne ske. 

Vi havde delt os i tre grupper fordelt på interesser for henholdsvis Noahs ark, Bataljonen og Frisbee. 

Det var super spændende at følge samtalerne undervejs på aftenen – og opleve så engagerede forældre og ledere. Et gennemgående tema var nøden og hjertet for at skabe rum for børnenes trivsel i fællesskabet.

Et af de mange gode inputs var ideen om at skabe et klubtilbud for børnene i bataljon-alderen (0.-3. klasse). Vi har allerede fået samlet et team af ledere, der vil gå i spidsen for dette – og vi håber at kunne starte klubben allerede i januar – men det kommer I helt sikkert til at høre mere om. 

I løbet af det nye år vil jeg sammen med børnekirkens sparringsgrupper fortsat vurdere og forhåbentligt afprøve flere af de gode inputs og ideer, der kom frem på aftenen. 

One thought on “SAMMEN OM BØRNEKIRKEN

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *