Af David Viftrup

Simone Nygaard Madsen, der har været ansat som kommunikationsmedarbejder 10 om ugen siden april 2016, har opsagt sin stilling pr. 30. juni. Simone har som kommunikationsmedarbejder haft ansvaret for nyhedsbrevene og hjulpet med hjemmeside, sociale medier, grafiske opsætning og meget mere. Vi har sat stor pris på, at have Simone på staben. Hun har bragt en masse energi, godt humør til teamet, og samtidig arbejdet kompetent med alle opgaver. Så vi kommer til at savne hende.

Simones stilling vil blive genopslået som en 10 timers studentermedarbejder stilling med opstart i august/september.

Vi har bedt Simone om at skrive en lille hilsen i anledning af hendes afslutning:

Kære menighed,

Først og fremmest tusind tak for alt den støtte og opmuntring jeg har fået fra jer i mit arbejde de sidste par år. Det har været en stor glæde for mig at vide, at I har sat pris på mit arbejde og især har nydt at læse nyhedsbrevet, og derfor har det været alt det hårde arbejde værd! Jeg har lært meget af at være på stab trods de få timer ugentligt, og jeg har haft de skønneste kollegaer, som både har støttet mig og udfordret mig til udvikling. Det har været en fornøjelse at tjene menigheden på et område, jeg virkelig har brændt for, og med de ressourcer, jeg har haft. 

For det andet så ønsker jeg at fortælle, at min opsigelse kommer som konsekvens af, at jeg har brug for at finde et arbejde, hvor jeg kan have mere end 10 timer, som jeg har haft her i ÅVM. Så det er selvfølgelig både vemodigt men også spændende at se, hvad Gud så har i vente for mig 🙂 

I kommer helt sikkert til stadig at se mig i ÅVM, og nu må vi se, hvordan jeg i fremtiden skal engagere mig i kirken. Der er jo mange muligheder! Vi ses.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *