Af David Nymann Munch, assistent i børnekirken

Vi er taknemlige for vores skønne teenagere i kirken og ønsker i teenklubben at skabe et rum for at vokse i vores venskab med hinanden og med Gud. Teenklubben mødes fortsat hver onsdag aften og søndag formiddag under gudstjenesten kl. 10. En god folk teenagere er nu sendt på efterskole, mens 11 nye konfirmander til gengæld er startet deres konfirmationsundervisning i kirken. Vi oplever, at der er et godt fællesskab mellem teenagerne og masser af god energi.

Til Teenklub om onsdagen har vi forsøgt at veksle mellem sociale aktiviteter og mere fokuseret Gud-tid. Fordelingen skifter lidt fra gang til gang, men det er grundlæggende de to ben teenklubben står på – tro og trivsel. Vi har bl.a. haft opstartsaften, rekordaften og en aften om hvordan Gud kan bruge os. Derudover har vi som noget nyt prøvet at invitere folk udefra til at dele erfaringer i livet med Jesus. Indtil videre har vi haft besøg af Laura Stampe fra kirken, som delte sin historie om at møde Jesus helt overraskende midt på en støvet vej i Spanien. Vi har også haft besøg af Lærke Søes, som fortalte om Guds kærlige blik på os, uanset hvordan vi ser på os selv. 

De sidste søndage har vi prøvet at undersøge vigtige nedslagspunkter i Guds historie. Det har vi gjort ved at læse nogle udvalgte bibeltekster i kronologisk rækkefølge. Indtil videre har vi læst om skabelsen, Adam og Eva, der spiste et æble; Guds løfte til Abraham, Moses’ kaldelse til at lede Guds folk, en profeti om Jesus, Jesu liv og Jesus på korset. Vi kommer til at fortsætte i samme stil de næste par søndage. Det er spændende at snakke sammen om teksterne og i fællesskab prøve at finde ud af, hvad Gud siger til os igennem dem. Vi prøver også at skabe god plads til at bede sammen.

Vi glæder os til resten af efteråret i teenklubben, hvor vi bl.a. skal ud at bowle og have besøg af Open Doors! Vi har nogle fantastiske og trofaste ledere, men ønsker også nogle flere hænder, sådan at vi kan gøre teenklubben endnu bedre for teenagerne. Hvis du synes det lyder spændende med teenklub eller har en oplagt ny leder i tankerne, så tag gerne kontakt til mig eller Jane Baumgartner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *