Andreas Bevan 

Over de sidste par måneder, har der været en udvikling på staben i ÅVM. Ane Lagoni stoppede som kommunikationsmedarbejder i marts, hvilket har givet mulighed at gentænke stillingen ift. behovet. Vi har på den baggrund valgt at øge Andreas Bevans stilling med 5 timer som grafisk ansvarlig og ansvar for sociale medier.

Andreas Bevan er uddannet arkitekt, og har i flere år drevet firma med grafisk arbejde. Han har derfor en stor kompetence omkring grafisk setup, og formår at designe grafik effektivt og i høj kvalitet. Han kommet til at præge alt vores grafiske arbejde. Derudover har han gennem sit arbejde med “Northern Assembly” udviklet en stærk kompetence omkring sociale medier. Denne kobling mellem grafisk forståelse og kompetence og sans for SoMe gør, at han med de ekstra timer, kan skabe stor værdi for ÅVM, og ønsket om at formidle vores kirke og tro på en attraktiv måde til Aarhus.

Ansvaret for nyhedsbrevet ligger i det nye setup hos David Viftrup. Han kommer til at udvikle denne gennem et større engagement af frivillige omkring nyhedsformidlingen.

Klaus Grøngaard

Klaus har igennem mange år været ryggraden på kontoret i ÅVM. Han sidder med regnskab og økonomi, kirkebogsføring, indkøb og mange andre opgaver, der holder hverdagen sammen.

30. marts blev Klaus desværre sygemeldt af personlige årsager. Da hans opgaver er af kritisk betydning, og samtidig meget specialiseret, har vi indgået aftale med jesper Winberg som konsulent 1 dag om ugen, med fokus på økonomi og regnskab. Jesper har igennem flere år været sekretariatsleder på Oasekontoret, og driver i dag sit eget konsulentfirma.

Vi har meget glade for Jespers mulighed for at træde til, og er trygge omkring vores økonomi og regnskab, men håber selvfølgelig på, at Klaus får den nødvendige bedring, så han kan indtræde i jobbet igen. Vær med til at bede Klaus og hans familie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *