Skrevet af Simone Nygaard Madsen på baggrund af interview med Dina Christiansen

I 16-miljøet sker der hele tiden ting og sager. En af de ting som sker lige nu er forberedelserne til julebazaren som afholdes i morgen d. 10 december kl. 14 i Aarhus Valgmenighed, og som en stor flok unge fra 16-miljøet har valgt at engagere sig i. Selve idéen til julebazaren er undfanget af Dina Christiansen og Ruben Kristensen på baggrund af et ønske om at samle flere penge ind til kirkens gældsafvikling. På et møde med MR blev der brainstormet på hvilke styrker 16-miljøet besidder, som kunne være til hjælp til dette ønske. Konklusionen blev at tid og engagement i et event måtte være vejen frem. For de fleste unge har generelt nok mere tid end penge.

Tanken er derfor at samle hele menigheden på tværs af miljøer og alder til hygge en eftermiddag, hvor der er underholdning for børn og voksne, og aftensmad som bare ligger klar og venter. Som Dina siger det:

“Vi forventer at der dukker en masse juleglade mennesker op! Og at der bliver god stemning og festivitas. Udover at samle nogle penge ind, så vil vi også gerne bare fejre hinanden og have en hyggelig, ikke-seriøs juledag”.

Find dit gode humør frem på lørdag og tag venner og familie med, eller hvem du nu har i tankerne. Og sørg for at have din Mobilepay app opdateret da den sikkert vil blive brugt en hel del i løbet af eftermiddagen.

Aktiviteterne

Der vil være fiskedam for de små samt børneparkering til mor og far, luftgeværskydning, bål og skumfiduser, photobooth og slik- og legetøjsbod, flødebollekast og juleshows med musik og kemi. Derudover vil der være julemusik, juletombola og selvfølgelig julecafé med æbleskiver. Sidst på dagen kan der købes børnevenlig aftensmad.

16-miljøet slår knuder på sig selv for at skabe en vidunderlig decemberlørdag for alle, der dukker op!

Program      
Tid Store børnerum Himmelrum Cafe
14.15 Hatteteater  
14.30 Koncert (30 min)  
15.15 Kemishow (25 min)  
16.15 Kemishow (25 min)  
17.00 Koncert (30 min)  
17.30 Hatteteater  
18.00     Aftensmad

 

Læs mere om eventet her: https://www.facebook.com/events/561304970715730/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *