Interview med kaliberdeltager Thomas Madsen, 23, ingeniørstuderende.

Hvorfor er du på Kaliber?
Jeg synes, at det lød spændende at blive udrustet til at blive en bedre leder. Desuden ville jeg gerne undersøge, hvad Gud har af ønsker for mig og har af planer for mit liv.

Hvordan bliver du udfordret på Kaliber?
Jeg bliver udfordret i min huddle, hvor vi sidder 8 personer, som skiftes til at fortælle om, hvad der rører sig og fylder i vores liv. Fundamentet er kærlighed til hinanden, og det kommer tydeligt frem igennem opmuntringer, smil og at vi lytter til hinanden. Samtidig giver vi også hinanden udfordringer for at komme i bevægelse med det, vi gerne vil opnå i vores individuelle vandring som disciple.

Hvad er det huddlen særligt giver?
Dét vi lærer på weekendsamlingerne, bliver draget ind i hverdagen og bearbejdes igennem huddlesamlingerne. Her kan jeg arbejde med de ting, som Gud taler til mig om. Og jeg står ikke alene. Vi hepper på hinanden, og der er en stor glæde. Det ville være noget helt andet, hvis et kaliberforløb blot var 4 weekendsamlinger uden huddle.

Hvilken forandring håber du på igennem dette år på Kaliber?
Jeg vil gerne blive bedre til at lytte til, hvad Gud siger, blive bedre til at lytte til det, som dukker op indeni, som jeg tror, Gud taler til mig om. Og endnu vigtigere: at jeg så tør gøre noget ved det og gå ud på det dybe vand og stole på Gud.

Kan du anbefale Kaliber og til hvem?
Ja meget! Jeg kan anbefale det til alle, fordi det bare er et guld forløb. Det kan være en økonomisk udfordring, men det er en god investering. Det er bestemt det hele værd.

Af Clara Urban

kaliber2
Thomas Madsen

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *