For godt 4 år siden forlod jeg mit job som speciallæge for at lede børnekirken i Aarhus Valgmenighed. Jeg oplevede et klart kald til jobskiftet – men havde ingen ideer om, hvor det ville føre hen.

De meget konkrete lægefaglige kompetencer har jeg ikke brugt så meget de sidste 4 år – men i stedet har jeg forsøgt at øge min viden inden for undervisning, teologi, sjælesorg og ledelse og har fulgt forskellige fag og kurser mv. Ikke med et specielt fokus på en præstetjeneste – men mere som redskaber til at kunne løse de opgaver, der hen ad vejen naturligt har lagt sig til rette på mit skrivebord.

For godt et år siden blev jeg af menighedsrådet opfordret til at overveje, om jeg kunne se mig selv i en ordineret tjeneste. Det har jeg så gået og overvejet – både med min familie og med Gud – og er nu nået frem til, at det i virkeligheden er en meget naturlig udvikling og følge af den rejse, jeg har været på sammen med menigheden og de opgaver, jeg har taget på mig.

Børnekirken ligger mig særligt på sinde og er stadig mit særlige ansvarsområde – og det er vigtigt for mig, at der med rolleskiftet fra børnekirkeleder til at blive præst for menigheden ikke bliver gået på kompromis med det gode momentum i børnekirken. Derfor vil I fortsat se mig engageret i børnekirken om søndagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *