Af Mads Dahl Haahr

“Indtil sidste sommer var Nina og jeg en del af en smågruppe, som gik i dvale, da nogle flyttede fra byen, andre fik et barn etc. Efter et år uden at være med i en aktiv smågruppe var det oplagt for os at være med til at stå for en introsmågruppe, for vi var begyndt at savne at være en del af en smågruppe!

Den første aften mødtes vi alle otte og spiste sammen. Vi talte om vores erfaringer med at være i en smågruppe og delte med hinanden, hvad der for os skaber en god aften. Der er mange forskellige ønsker til, hvad en smågruppeaften skal indeholde. Det er på den ene side en udfordring at få tilgodeset alles ønsker. På den anden side er det en god mulighed for at variere, hvad vi laver. Vi skiftes til at være ansvarlig for en aften, og på den måde kan alle være med til at sætte deres præg på aftenerne. Vi skiftes også til at være værter. De første to gange har vi spist sammen, men det er helt op til værten, om vi mødes til eller efter aftensmad, og samtidig sætter værten – inspireret af klyngen Agenda – en bagkant for, hvornår aftenen senest skal slutte.

De første to aftener har været to virkeligt gode aftener, synes jeg. Vi har fra starten haft mest fokus på at lære hinanden at kende – særligt med inspiration fra HC’s video (se Valgmenighed.tv). Vi er glade for at have sagt ja til at stå for opgaven og glæder os til flere gode aftener!”

Kunne du tænke dig at være leder for en intro-smågruppe til februar, så skriv til os på faellesskaber@valgmenighed.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *